Op zoek naar magento?

magento
Wat is het verschil tussen Magento Commerce en Magento Open Source?
Wat is het verschil tussen Magento Commerce en Magento Open Source? Collin de Boer 22 March 2018. Vorig jaar voerde Magento een rebrandingscampagne aan voor drie producten: Magento Community, Magento Enterprise én de Magento Cloud Edition. Magento Community Edition gaat sindsdien door het leven als Magento Open Source, en Magento Enterprise is met de Cloud samengevoegd tot Magento Commerce.
Magento 2 ontwikkelomgeving/ staging opzetten Skyberate Kennisbank.
Mocht je meer willen weten over Magento en de oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van Magento hosting, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw situatie. Last Updated: 3 weken ago in Magento 2.
10 redenen om over te stappen naar Magento 2 Hypernode Blog.
In Magento 2 wordt standaard gebruik gemaakt van Less als CSS preprocessor, maar developers kunnen ook gebruik maken van Sass of Compass. 6 Magento UI Library en interface. Magento 2 heeft een flexibele front-end bibliotheek met vrijwel alle basiselementen uit de Magento 2 front-end.
Magento webshop Reach Digital, Ontwikkelbureau voor E-commerce.
10 redenen om over te stappen naar Magento 2 Hypernode Blog.
Op het moment van schrijven zijn er duizenden verschillende themas beschikbaar, zowel algemene als themas die speciaal zijn toegesneden op een specifiek soort webshop. Voorbeelden van goede en populaire responsive themas voor Magento 2 zijn onder andere Porto, Craft 2.0, Ves Evolution, Ves Need, Ves Fasony, Ves Sportshop, SoNice, Zewelry, Pixtron, Vigoss en Yume.
Magento.
Verstuur gepersonaliseerde email campagnes die perfect passen bij het surf en aankoopgedrag van je webshop klanten. Met de Magento integratie zorg je ervoor dat je alle gegevens van je webshop, zoals klantgegevens, verlaten winkelmandjes, orders en nieuwsbriefinschrijvingen, automatisch wordt gesynchroniseerd met Copernica.
Magento 2 is dé nieuwe standaard voor E-commerce West Point Digital.
Natuurlijk kunt u ook een live Magento 2 demo krijgen, waarin u zowel de features krijgt te zien, als een overzicht van de belangrijkste verbeteringen en hoe de migratie naar Magento 2 in zijn werk kan gaan. West Point Digital is Magento specialist en wij staan voor u klaar.
Magento 2 Webshop Specialist Bluebird Day.
Download de checklist. De voordelen van een Magento webshop. Wij zijn fan van Magento. Want de software biedt een aantal bijzonder fijne voordelen.: Flexibiliteit: personalisatie met behulp van Magento connect en de open source software.; Efficiëntie: een Magento CMS biedt een efficiënt kostenmodel.; Snel en schaalbaar: snelle schaalbare ontwikkeling en altijd up-to-date.

Contacteer ons